Tipp: a gyönyörű bőr

A bőr már kezd korban a végén 20 az első ráncok a szeme körül, szája sarkában formájában. Később mennek mély, mély ráncok, a veszteség Kötet.

Keresztül tudatos életmód, kiegyensúlyozott táplálkozás, a megfelelő mennyiségű testmozgás befolyásolja az öregedés folyamatát. Így, egészség, egészséges megjelenést együtt. Összegyűjtöttük a legfontosabb tippek a gyönyörű, egészséges bőr.

Emellett a kezelés a Bőr fillér, fiatalító Kezelések hialuron, izomlazítás (botulinum toxin) segíthet, hogy ellensúlyozza az öregedési folyamatot.

A C-Vitamin a gyönyörű bőröd

7Fordítson figyelmet az egészséges táplálkozás, sok C-vitamin, C-vitamin nem csak egy emlékeztető a védelmet, de az is csoda, hogy a bőr. Megszerezni a kollagén, elasztin bőrünk kell aszkorbinsav, hogy a név, a-Vitamin, mert támogatja az épület a kollagén, így erősíti a kötőszövetet. A C-Vitamin venni, nem csak a citrusfélék, bogyós gyümölcsök. Is sokféle zöldségből, mint például paprika vagy a brokkoli tartalmaznak sok C-vitamin

Rózsás arca miatt jó vérkeringést

Nos vérzés a bőr úgy néz ki, a fiatalabb, frissebb, egészségesebb, több konvex. Ezen kívül jó vérkeringést a bőr biztosítja a megfelelő folyadékpótlás. Hogy elősegíti a vérkeringést, arc masszázs segíthet Barabanova ügyében az egész arcát. Különben is, ki más ellen harcol a bőr szennyeződések, akkor is alkalmazni arc peeling. Ha a bőr nem a természetes rózsaszín Arca is egy kis Sminket. Nyomtatott legmagasabb pontja az arccsontja, lakk Sárgabarack vagy rózsaszín teszi az arcszínt nézd, a friss, egészséges.

A lába is jó vérkeringést. Csere lelkek, hideg-meleg vízzel, aktiválva van, a toxinok majd a víz jobban szállított a szövetet. Ezen túlmenően, a vérkeringést, a lábak, a kiáramlás a folyadék lehet támogatni is a segítségével masszírozza a Láb, hogy ellensúlyozza a megjelenés a narancsbőr. Azonban, ha a horpadás jelenik meg, Cellfina® egy végleges megoldás narancsbőr ellen. Kérdezze a szakértőt!

Szebb bőr-Dohányzás

Dohányzol? Akkor nem csak veszélyezteti egészségét, de nem Előnyös a bőr. Ez a száj körül, Húzza a cigarettát gyorsan kiemelkedik csúnya vonalak. Továbbá, a bőr vérellátása csökken a nikotin, így fájdalmas, ráncos. Így, a Dohányzás, a nikotin általában vezető gyorsítja a bőr öregedését.

Figyelmeztetés: a nikotin vezethet, hogy a gyorsabb lebomlás a töltőanyagok.

A víz hidratálja a bőrt belülről

Tipp: igyál sok vizet! Ez természetesen nem egy új insight, ajánlott szépség, fitness magazinok a világ minden tájáról, újra meg újra. Azonban az érdekel, hogy a test legnagyobb szerve a bőr, a szükséges mennyiségű vizet továbbra is egy fontos tipp azok számára, akik szeretnék megőrizni a fiatalos ragyogását, amíg csak lehetséges. A bőrt le kell jól hidratált, mind belül, mind azon kívül.

8

Élvezze a napsütés-de csak mértékkel

A nap sugarai boldoggá tesz bennünket, valamint pozitív hatással van a védelem. A nap azonban el kell élvezni, csak mérsékelten. Gyakori tan-beleértve a barnulás a bőr kiszárad, károk a rugalmas rostok. Így a bőr nedvességet veszít, a rugalmasság. Majd, hogy a bőre ráncos, öreg a fiatalok. Nap fényvédő krém segít megelőzni a korai öregedést, a bőr. A javasolt arány Svetozara (LSF) függ a bőr típusa, valamint napozás, krém LSF 15 ajánlott a legtöbb esetben. Rajta nagy napszemüveg továbbá védi az érzékeny bőr a szemét a fény, kiszáradás, következésképpen a ráncok. Mellesleg: a klímaberendezés, illetve a fűtés a levegő száraz a bőr.

A mozgás, a friss levegő

A nap legjobb, hogy töltse ki, ha a vezetés a friss levegőn! Senki számára nem titok, hogy a sport hozzájárul ahhoz, hogy fényes megjelenést. Dupla a pozitív hatás érhető el, a mozgás, a friss levegő. A sport a szabadban, csoportok egyre népszerűbb, főleg a városokban. Lehet találkozni, például a közösségi oldalakat, mint a Facebook.

A Sport, a rendszeres tevékenység is teszi a vérkeringést, hasznos, segít azonnal párszor narancsbőr ellen. Csak egy különleges edzés lábak & Po erősíti az izmokat, hogy a területen, majd aktiválja az anyagcserét, az alsó réteg a bőr. Először is, bizonyos izmok, hogy a lábai olyanok, több tónusú, másrészt a hajlítás a kövér lehetővé teszi, hogy a zsírsejtek a bőr alatt összezsugorodik, így oda vezethet, hogy a feszesebb bőr.